divendres, 4 de maig del 2007

Setmana Cultural

Com ja sabeu la setmana del 23 al 27 d’abril vam celebrar la Setmana Cultural dedicada a l’alimentació. Per tal de prendre consciència de la importància d’una bona alimentació per la nostra salut.
Un resum de tots els actes:
El dia 23, diada de Sant Jordi els més petits de l’escola van anar a visitar les parades de llibres i roses situades a la plaça de l’església i els alumnes Cicle Inicial també van anar a la Biblioteca Municipal. A la tarda els més petits van gaudir d’un espectacle de titelles.

El dia 24, els nens i les nenes van decorar l’escola amb dibuixos de pastissos i els més grans van confeccionar pizzes per la pau. A la tarda la farmacèutica Amèlia Barbero, va fer una xerrada sobre la bona alimentació als alumnes de Cicle Mitjà i Cicle Superior.

El dimecres per la tarda alguna mama i també alguna iaia van venir a fer-nos un taller de pastissos, que l’endemà juntament amb d’altres que ens van portar altres mares, vam poder degustar-los. Va ser tot un èxit! Ens vam portar 104 pastissos.


Aquesta mateixa tarda també vam comptar amb la presència d’un animador, el Jordi, que ens va fer passar una estona molt divertida ballant i jugant.
A les cinc de la tarda tots els pares, mares i familiars estaven convidats al tast de pastissos i a visitar la nostra escola. L’assistència va ser massiva.
L’últim dia, el divendres pel matí, igual com van fer el dijous els més petits de l’escola, els nens i nenes de Cicle Inicial van visitar els forns de pa del nostre poble i els de Cicle Mitjà van anar a la pizzeria. Per finalitzar la setmana, per la tarda vam realitzar jocs populars i tradicionals que tenien com a tema comú l’alimentació.
Durant tota la setmana les diferents classes de l’escola vam veure pel·lícules sobre els aliments. Igualment al Bibliopati hi havia una exposició de llibres de cuina per a nens i nenes, cedits per la biblioteca municipal de Flix, el SEI i la biblioteca de l’escola.
Una altra novetat d’aquest any va ser el taller de pares i mares organitzat conjuntament les dues AMPES a l’IES. El primer taller es titulava: “La nostra família: parlem-ne”.